PRODUK SYARIKAT

          Terdapat pelbagai pakaian yang berunsurkan musliamah di kedai Najibah ini antaranya ialah.jubah,baju kurung,beg tangan dan tudung, kasut dan purdah. Terdapat beberapa jenis jubah yang terdapat di Najibah muslimah antaranya  jubah chiffon,jubah seluar, jubah manik, jubah moden, jubah glamour, jubah muslimah dan sebangainya. Terdapat pelbagai warna contohnya putih, merah, hitam, kuning, biru, dan sebangainya,    Dan ada juga jubah-jubah yang mepunyai warna campuran beberapa warna mengikut kehendak pengguna. Dan diantara jubah-jubah tersebut yang paling mendapat sambutan hangat ialah jubah chiffon dan jubah muslimah.

            Manakala tudung pula terdapat jenis tudung  antaranya ialah selendang, tudung ariani,tudung siti, tudung bawal, tudung labuh dan tudung pendek.manakala tudung bawal mempunyai beberapa jenis iaitu bidang 50, bidang 45 dan bidang 60. Tudung-tudung yang terdapat di Najibah Muslimah pelbagai corak daraipada corak tradisioanal hinngalah ke corak moden dan juga pelbagai warna dari warna asas hinggala ke warana campuran. Dan tudung yang paling laris dan mendapat sambutan ialah tudung siti dan selendang kerana tudung tersebut rekaan moden dan sesuai dengan peredaran zaman.

            Selain jubah dan tudung, tidak ketinggalan juga beg tangan juga mendapat sambutan yang memberangsangkan daripada pengguna. Kedai Najiha Muslimah menjual perbagai beg tangan contohnya beg yang diperbuat dari pada barang terbuang, ada juga yang diperbuat daripada kulit binatang, selain itu juga ada yang diperbuat dari kain dan lain-lain. Bukan itu sahaja beg-beg ini juga mempunyai pelbangai tema, corak, maupun bentuk. Antara yang piling mencuit hati para pelanggan ialah beg yang bertemakan haiwan, ada yang berbentuk zirafa, beruang, panda, harimau bintang  dan pelbangai lagi. Terdapat juga beg yang bertemakan alam semula jadi sesuai dengan kempen alam sekitar

yang dianjurkan di seluruh dunia.

            Tidak lengkap sekiranya pakaian muslimah ini tampa kasut yang sesuai. Maka daripada itu Kedai Najibah Muslimah ini juga menyediakan pelbangai jenis kasut yang bersuaian dengan penampilan muslimah pada era globalisasi ini. Terdapat juga kasut muslimah yang bertumit tinggi, sederhana, serta kasut yang tidak bertumit. Kedai ini juga menyediakan kasut yang bertutup dan juag menjual sendal.

            Secara keseluruhanya produk-produk yang terdapat di kedai Najibah Muslimah adala produk-produk yang di berkualiti, yang impot dan produk tempatan dan ada juga yang daripada kedai Najibah Muslimah sendiri.


KOLEKSI DI BUTIK 

BAJU KURUNG DAN MUSLIMAH:-

Picture

REKAAN TUDUNG TREND TERKINI:-

Picture
Picture

BEG DUIT WANITA:-

Picture

KOLEKSI KASUT WANITA:-

Picture
Picture

REKAAN EKSKLUSIF:-

JUBAH 3 DALAM 1

Picture
          Kelebihan:

·         Kalis hujan.

·         Akain yang dingunakan adalah kain impot daripada luar Negara

·         Jubah Ini akan membuatkan penggunanya akan merasa seleasa mengikut cuaca, atau lebih       tepat lahgi akan menetapkan suhu badan pengguna dalam keadaan normal.

·         Lebih mudah dipakai.

·         Menunjulkan lagi keayuan pemakainya                                                                                


BEG TANGAN BERTEKNOLOGI

Picture
Kelebihannya:

·         Penpunyai sistem GPRS

·         Mempunyai alam penggera

·         Mempunyai sukariti password

·         Kalis hujan

·         lebih ringan dan mudah dibawa


KASUT SERBA GUNA

Picture
        Kelebihanya:

·         Kalis air.

·         Lebih ringan

·         Serba guna

·         Membunyai penyaman udara

·         pelbagai rekaan